Mogelijkheden en tarieven

Komt het afscheid van degene die je lief is dichterbij en wil je de liefde voor je dierbare vastleggen om voor altijd te koesteren? Een bijzondere manier om jullie warmte en geborgenheid te vereeuwigen is een herinneringsportret Laatste Levensfase. Dat kan een gezamenlijk uitje zijn of een doodgewone middag thuis. Een portret bij leven van hem of haar en jullie samen, een tastbare en waardevolle herinnering voor later.  

Is je dierbare zojuist overleden of komt hij of zij op korte termijn te overlijden en wil je zijn of haar afscheid laten vastleggen om op een later moment op terug te kijken? Om de momenten die in een flits aan je voorbij zijn gegaan, in alle rust nog eens tot je door te laten dringen? Een afscheidsreportage is een heel persoonlijke reportage, die je kan helpen straks verder te kunnen leven met het lege plekje dat je dierbare innam in je leven.

Als steun in het ziekte- en herstelproces of als herinnering om later op terug te kijken: Herinner-je-lijf-fotografie kan je helpen om te gaan met de veranderingen die een medische behandeling aan je lichaam aanricht. Om trots te zijn op wie je was, maar zéker ook op wie je bent en zult worden.

Graag ben ik je met alle vormen van afscheidsfotografie van dienst. Ook voor het maken van een herinneringsalbum kun je bij In Focus Afscheidsfotografie terecht. En dat hoeft niet alleen met beelden te zijn die door mij zijn gemaakt, maar kan ook met door jou zelf aangeleverde foto's en herinneringen.

Hieronder tref je mijn tarieven aan. Heb je bijzondere wensen ten aanzien van (afscheids)fotografie? Neem dan contact met me op voor een offerte op maat.

Houd(t) je herinnering levend.

"Zo verdrietig, maar zo mooi dat dit nu mogelijk is."

Uitvaartverzekering

Wist je dat er, met name bij kapitaalverzekeringen, ruimte is in het beschikbare budget om afscheidsfotografie te laten vergoeden? Je uitvaartondernemer of verzekeringsmaatschappij kan je hier meer over vertellen. Altijd de moeite van het uitzoeken waard.

Tarieven

1e uur fotografie per dag

€ 125,00

2e en volgende uren fotografie per dag

€ 100,00

uurtarieven standaard inclusief

- een voorgesprek (of via de uitvaartondernemer)
- een persoonlijke online galerij voor de periode van 1 maand 
  (foto's voorzien van watermerk)
- alle door In Focus AFscheidsfotografie geselecteerde en  nabewerkte foto's, vrij van watermerk, digitaal toegezonden via WeTransfer
- reiskosten tot 30 km per dag

reiskosten vanaf 30 km per dag

€ 0,30 per kilometer

vanaf het 4e uur fotografie tevens inclusief

- fotoalbum van 20*20 cm met 24 pagina's 
  samengesteld door In Focus Afscheidsfotografie
- reiskosten binnen Twente

Albums

Wil je een ander formaat album of wil je zelf bepalen welke foto's in het album komen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
(Prijzen op aanvraag)

Afdrukken, e.d.

op aanvraag